ABOUT US

2MB is een samenvloeiing van kennis, kunde en enorme ervaring op het gebied van geavanceerde dronetoepassingen, hoogwaardige fotografie en video. Initiator Miranda Drenth (vakfotograaf en dronepiloot) zorgt samen met haar team van vakspecialisten voor hoogwaardige beeldproducties voor uw organisatie.

CONTACT OPNEMEN

Miranda Drenth

Certified ROC Drone-operator and Photographer
Initiator van 2MB. Sinds 2007 ondernemer. Ze heeft zich in de loop der jaren neergezet als gepassioneerde en innoverende vakfotograaf. Van hoogtefotografie, tot 360° fotografie, tot virtual reality tot dronepiloot. Ze kan haar opdrachtgevers op dit gebied alles bieden. Inmiddels ook als één van de eerste vrouwen in Nederland gecertificeerd ROC dronepiloot. Haar naamsbekendheid, opdrachtgevers en opdrachten groeiden. Zelfs internationaal weten ze haar te vinden. Daarom besloot ze een team van specialisten en experts om zich heen te verzamelen en al snel was 2MB geboren.

Door deze vorm van samenwerking kan 2MB niet alleen op hoge kwaliteit fotografie en video aanbieden, maar door de unieke samenvloeiing van kennis, kunde en enorme ervaring op het gebied van fotografie, video én op het gebied van geavanceerde dronetoepassingen (o.a. inspecties, scanning, mapping, LiDAR, agri, etc) plus het verwerken van deze ingewikkelde data in 3D modellen, stijgt de vraag naar opdrachten meer en meer.

WILT U MEER WETEN?

Wilt u meer weten over een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN