VASTGOED FOTOGRAFIE

Overtuig kijkers al vóórdat ze het pand in het echt hebben gezien met goede foto’s. Deze zorgen ervoor dat potentiële kopers een afspraak maken om een bedrijfspand te bezichtigen. Ruimte, compositie, standpunt en sfeer zijn de belangrijkste elementen om ervoor te zorgen dat het pand er op zijn mooist op staat.

Bereikbaarheid, ligging ten opzichte van uitvalswegen en parkeergelegenheid, zijn punten waarop bedrijfsvastgoed wordt beoordeeld. Door deze punten op uw website en Funda in Business in beeld te brengen, laat u hier geen twijfels over bestaan. U vergroot de kans op een bezichtiging.

Kiest u voor 2MB, dan krijgt u hoogwaardige interieur- en exterieurfoto’s. 2MB werkt samen met verschillende vakfotografen. Inmiddels zijn al ruim 5000 woningen en bedrijfspanden gefotografeerd.

Maak de presentatie met een 3D Virtual Reality Tour* of een (drone)video te presenteren. De kracht van een virtuele tour en video zijn enorm! Een goede dronevideo laat een bedrijfspand extra opvallen en brengt vooral de omgeving én de mogelijkheid tot uitbreiding geweldig in kaart. De video wordt volledig vormgegeven in de huisstijl van uw (bedrijfs)makelaarskantoor.

MAKELAARS FOTOGRAFIE

Bij het kopen van een woning geeft emotie de doorslag. Hoe vaak wordt er niet gezegd: “Dit huis voelde goed”. Als makelaar kunt u veel vertellen over een woning, maar zien is geloven. Als u wilt dat potentiële kopers een afspraak maken om een woning te bezichtigen, dan zijn goede foto’s een must.

De eerste indruk maak je maar één keer. Dat geldt ook voor woningen die op uw website en op Funda worden gepresenteerd. De kunst is om een woning goed in beeld te brengen en zo volledig tot zijn recht te laten komen. Miranda Drenth, dé vakfotograaf van 2MB en haar vakfotografenteam, hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat deze bijzondere details van de woning opvallen.

Kiest u voor 2MB, dan krijgt u hoogwaardige interieur- en exterieurfoto’s, al dan niet met verkoopstyling. 2MB werkt samen met verschillende vakfotografen en stylisten. Inmiddels zijn al ruim 4.500 woningen en bedrijfspanden gefotografeerd.

Wilt u de presentatie aanvullen met videobeelden? Miranda Drenth maakt met haar 2MB-team professionele video’s van woningen, geheel passend in de huisstijl van uw makelaarskantoor. De video kan eventueel aangevuld worden met een 3D Virtual Reality Tour**.

VIDEO PRESENTATIE

Door een woning- of bedrijfspandvideo op uw website en op Funda te plaatsen, valt het pand extra op. De video biedt potentiële kopers de mogelijkheid om het pand en de omgeving zo realistisch mogelijk te ervaren. Zien is beleven! Dit vergroot de kans op een bezichtiging en een snelle verkoop.

Een goede video laat het pand extra opvallen. Wilt u profiteren van deze kracht? Laat dan een video van de woning of het bedrijfspand maken. De video wordt volledig vormgegeven in de huisstijl van uw (bedrijfs)makelaarskantoor. Daarnaast kan de video worden aangevuld met passende achtergrondmuziek en een dronevideo, als u dat wilt.

3D VIRTUELE TOUR

Voor makelaardij, vastgoed, bedrijfsmakelaardij, hotels, projectontwikkeling, openbare gebouwen, horecalokaties, etc. Onze 3D Virtual Reality Tour biedt potentiële kopers, gasten, investeerders of huurders een realistische online (vastgoed)beleving van de lokatie. Beleef het alsof je er zelf midden in staat. De 3D Virtual Reality Tours zijn geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.

Het maakt het verkoopproces veel efficiënter en bespaart uw klanten/gasten tijd en geld, want kopers hebben de mogelijkheid om overal op de hele wereld om online door de ruimtes te ‘wandelen’. Dus niet alleen ideaal voor geïnteresseerden van buiten de regio, maar hiermee voorkomt u óók onnodige bezichtigingen en ontvang uitsluitend serieuze kopers. Onze 3D Virtual Reality Tour maakt het verkoopproces van (bedrijfs)makelaars daarom veel efficiënter en bespaart u tijd en geld.

De wereld wordt kleiner, ook al reis je de hele wereld over. Reizigers worden namelijk steeds kritischer. Geef ze een 3D Virtual Reality Tour van hún hotelkamer, vakantiehuis of -appartement vóórdat ze inchecken. Zo voorkom je teleurstellingen. Bovendien is de kans op een boeking op deze manier nóg groter. Dus geen lege bedden meer!! Klanten krijgen virtueel de keuze uit verschillende hotelkamers, vakantiehuizen op een vakantiepark, appartementen in een complex op basis van onze 3D Virtual Reality Tour.

HOOGTE FOTOGRAFIE

Met een hoogtestatief, vanuit een drone, vanuit een vliegtuig of een helikopter. Vanuit de lucht ziet alles er anders uit. Woningen, bedrijfspanden, infrastructuur, recreatieparken, landbouwgebieden, inspecties van windmolens en zonnepanelenparken, maar ook voor inpecties van gebouwen, bouwprojecten…. Hoogtefotografie biedt een zeer ruim uitzicht op wat u gefotografeerd wilt hebben. Een bijzonder perspectief valt altijd meer op dan een gewone foto. Een heel goede reden om te kiezen voor hoogtefoto’s!

2MB heeft is één van de weinige drone-, lucht- én hoogtefotografen van Nederland in huis. Bij dronefotografie staat veiligheid voorop. Waar de drone niet mag vliegen, gebruikt 2MB een hoogtestatief. 2MB heeft twee hoogtestatieven, namelijk een statief tot 8 meter die geschikt is voor hoogtefoto’s op moeilijk bereikbare plekken, zoals bermen en smalle winkelstraten. En een statief tot 15 meter. Geschikt voor het maken van prachtige overzichtsfoto’s.

BEDRIJFS FOTOGRAFIE

Laat zien wat uw bedrijf bijzonder maakt. De kracht van herhaling zorgt voor herkenbaarheid.

Met trots vertelt u het verhaal van uw bedrijf. Het brengt uw organisatie in beeld, trekt de aandacht van uw publiek en heet uw gasten welkom. Zien is geloven, dus leg nadruk op specifieke kenmerken, onderdelen, activiteiten, vormen, ruimtes of sfeer. Met beelden laat u aan uw klanten en relaties zien wat uw bedrijf zo speciaal maakt. Toon de buitenwereld waar uw bedrijf voor staat en waar u trots op bent! U weet dan absoluut zeker dat uw onderneming altijd en overal goed in beeld is.

Gebruik de foto’s in folders en brochures, op uw website en op social media. Dat kan worden aangevuld met foto’s vanuit de lucht met een hoogtestatief, een drone of vanuit een vliegtuig. Hoogtefoto’s geven het beste uitzicht op uw pand en de omgeving.

U wilt uw bedrijfspand zo ruimtelijk, sfeervol en professioneel mogelijk tonen. 2MB kijkt samen met u naar de mooiste indeling en inrichting. Er wordt gelet op de kleinste details en niets wordt over het hoofd gezien.

En verbluf uw gasten bij binnenkomst met prachtige wandvisuals. 2MB maakt speciaal voor u de foto’s en kan de beelden voor u afdrukken en leveren.

WILT U MEER WETEN?

Wilt u meer weten over een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN