Hoe snel kan het gaan met het gloednieuwe 2MB!

Een enorme kennis, kunde en ervaring op het gebied van dronetoepassingen, 3D-dataverwerking, hoogwaardige fotografie en video, brachten de zeer ervaren zzp-ers Miranda Drenth en Bart de Nes samen.
Maar hoe start je dan samen een bedrijf op?

De Provincie Drenthe heeft hiervoor subsidie beschikbaar gesteld. Deze subsidieregeling is een onderdeel van het programma ‘Ik ben Drents Ondernemer’ en heeft als doel om de Drentse economie te stimuleren. Door gebruik te maken van een zogenaamde Kennisleverancier kunnen ondernemers gestimuleerd worden tot groei van hun bedrijf, tot innovatie of het creëren van een nieuwe afzetmarkt.

Door het inschakelen van IBDO en het schrijven van een projectplan, kreeg 2MB een voucher. Evert Perton ingeschakeld om te ondersteunen.

2MB ontwikkelde zich zó snel, dat al gauw een vervolgtraject, via IBDO werd ingezet. Ondernemersadviseur Steven Hager helpt 2MB met o.a. een businessplan, visie, het fiscale- en juridische gedeelte en de bedrijfsstructuren.
De Provincie Drenthe vind 2MB een mooi voorbeeld van wat er gerealiseerd kan worden met deze regeling en daarom is de uitreiking van de 250e voucher bij 2MB aan de Lauwers 1 in Assen.

Wil je erbij zijn? Meld je aan via ‘Uitreiking 250e voucher op 12 december 2019’

 

© 2021 2MB.media

error: Content is protected !!