Op zaterdag 2 november van 10.00 uur tot 16.00 uur vindt de Open Bedrijven Dag Drenthe plaats.

Het gloednieuwe 2MB uit Assen doet er aan mee:

In de nieuwe kantoorruimtes van 2MB op de 1e verdieping aan de Lauwers 1 in Assen, geven we zaterdag 2 november tussen 10.00 uur en 16.00 uur een kijkje achter de schermen en geven demonstraties van verschillende drones, foto- en videocamera’s. Tevens kun je eindelijk eens live een dronesimulator bedienen om te ervaren hoe het is om met een drone te vliegen. We laten verder voorbeelden van 3D Modellen zien van onder andere archeologische opgravingen die we hebben gemaakt met de drone én we beantwoorden alle vragen op het gebied van techniek, innovatie, drone, foto en video. Dus kom langs. Koffie, thee en een frisje staat klaar!!

Voor info kijk op Open Bedrijven Dag of bel naar 06-22745302 of mail naar info@2mb.media.

Graag tot zaterdag!

© 2021 2MB.media

error: Content is protected !!