Foto/Video
Een pakkende video presentatie? Professionele fotografie vanuit de lucht? Vanuit de lucht ziet alles er anders uit. Uw huis, hotel of lokatie in beeld gebracht? Van een beurspresentatie tot bioscoopproducties, alles is mogelijk. Voor sociale media gelden andere visuele regels dan bijvoorbeeld voor een wandprint. Alle nuances lichten wij uit. 
Neem contact op voor meer informatie.

Inspectie
Veilig en snel risicovolle locaties bekijken. Controle om eventuele gebreken of afwijkingen bij (lastige) lokaties in beeld te brengen. Een quickscan is mogelijk, daarna eventueel een uitgebreider locatie onderzoek. Visuele inspectie, maar ook thermisch onderzoek is mogelijk.
Neem contact op voor meer informatie.

Agri
Monitor de gezondheid van uw gewassen, Welke plekken hebben exta aandacht nodig, het is allemaal te meten vanuit de lucht. Wij kunnen meerdere meetmethoden toepassen die per sector verschillend zijn. Welke voor u het meest efficient is?
Neem contact op voor meer informatie.

LiDAR
De meest nauwkeurige (volume) meting gebeurt met een LiDAR scanner. Tot enkele millimeters nauwkeurig is mogelijk. Combineer dit met fotogrammetrie voor een optimale (pre)visualtie presentatie. Elk project is uniek, daardoor is dit pakket  maatwerk. Van theepot tot een balzaal,  een flatgebouw inscannen of een complete stadskern? Alles is mogelijk!
Neem contact op voor meer informatie.

Volumemeting
Vanaf de grond inschatten hoeveel grond is verplaatst, of er van een bult is afgehaald? Niet alle lokaties zijn makkelijk of veilig begaanbaar, ook ommuurde lokaties kunnen vanuit de lucht worden gemeten. Door eerst een hoogtekaart te maken of een puntenwolk, is het mogelijk met deze informatie een volume berekening te maken. 
Neem contact op voor meer informatie.

GIS & BIM
Koppel uw GIS gegevens aan , door ons, gemaakte orthografische kaart of foto. Hiermee zijn objecten inzichtelijk te maken, in relatie tot een visueel hulpmiddel. Dit kan een multispectraal overzicht zijn, of een nulmeting en het verloop van het object in tijd. BIM is uiteraard ook mogelijk!
Neem contact op voor meer informatie.

Warmtebeelden
Warmtelekkage of temperatuurafwijkingen meten? Door slijtage of defecten kunnen afwijkingen worden geconstateerd en aangepakt. Tijdens een vliegende inspectie hoeft het productie proces niet worden onderbroken. 
Neem contact op voor meer informatie.

3D Modellen
Uw locatie interactief visualiseren? Volwaardige 3d modellen of puntwolken bouwen, te gebruiken voor previz of accurate huizenmodellen. Het bevriezen, in tijd, van een archeologische opgraving voor latere analyse, het is allemaal mogelijk. 
Met behulp van GCP’s  en eventuele LiDAR scans is het mogelijk tot millimeter nauwkeurig te werken. Op basis van fotogrammetrie maken we nauwkeurige modellen. De berekening hiervan wordt niet op internationale servers gedaan, maar ‘lokaal’ in Nederland.
Neem contact op voor meer informatie.

© 2021 2MB.media

error: Content is protected !!